Donn Gabriel Baleva 1200x350

In het kort


Training price
1.645 (ex. BTW)
Training speaking language
Nederlands (taal van de training)
Training download
Download PDF (informatie over training)
Training duration
3 dagen (trainingsduur)
Training material language
Engels (taal van het materiaal)
Number of course participants
12 (maximaal per docent)

Inhouse Inschrijven

TMAP®: High-performance quality engineering

In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan “built-in quality” die verder gaat dan testen alleen.

Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. Deze opleiding traint professionals op deze operationele activiteiten.

Deze training is gebaseerd op het boek “Quality for DevOps teams” en de TMAP body-of-knowledge op www.tmap.net.

Wat ga je leren?

Tijdens deze training krijg je (die doorgaans een of meer rollen in een cross-functional team vervullen) kennis en praktische ervaring met onder meer de volgende QA & testonderwerpen:

Wat ga je doen?

De training laat je ervaring opdoen met deze onderwerpen middels korte inleidingen gevolgd door relevante oefeningen en laat voldoende ruimte voor het delen van ervaringen tussen de deelnemers.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is voor alle mensen die werken in of met high-performance IT delivery teams (zoals DevOps en Scrum) die verantwoordelijk zijn voor of sterk betrokken bij quality engineering zoals QA-professionals, testers en beheerders. Andere relevante rollen zijn business analisten, product owners, ontwikkelaars, gebruikers, scrum masters, agile coaches, release train engineers, enz.

Welke voorkennis heb je nodig?

Voor deze training is basiskennis over informatietechnologie, werken in teams en een Agile manier van werken vereist. Er zijn geen specifieke certificeringen vereist maar we adviseren ten zeerste om eerst het certificaat “TMAP: Quality for cross-functional teams” te behalen.

Kan je examen doen?

Het examen “TMAP: High-performance quality engineering” bevat 40 vragen duurt 1,5 uur. Het examen maakt geen onderdeel uit van deze training. Het is wel mogelijk bij ons examen te doen of om bij ons een examenvoucher te bestellen om op een later moment examen te doen. Een voucher voor TMAP®: High-performance quality engineering bestel je hier en een examen op onze locatie hier

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMAP: High-performance quality engineering.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 886 606 600
Startdatum Trainingsdagen Tijdstip Locatie
, , 09:00 - 16:30 Online
, , 09:00 - 16:30 Online
, , 09:00 - 16:30 Online