TMAP

TMAP perf

TMAP

TMAP® in de wereld van Quality Engineering

Quality engineering in een omgeving waar frequent wordt opgeleverd brengt wat uitdagingen met zich mee. In onderstaande trainingen leer je hoe je hier mee om kan gaan. 

TMAP®: Quality Engineering opleidingen

In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. Dit vereist high-performance IT delivery modellen zoals DevOps en Scrum, die kunnen worden uitgebreid tot een hybride IT delivery model zoals het SAFe®-framework.

TMAP® ondersteunt deze manier van werken met built-in quality die verder gaat dan testen alleen.
Deze TMAP trainingen zijn gebaseerd op het boek "Quality for DevOps teams" en de TMAP body-of-knowledge op www.tmap.net.

TMAP certification

 

TMAP®: Quality Engineering for SAP incl examen

De training “TMAP®: Quality Engineering for SAP” is de nieuwe training voor professionals verantwoordelijk voor het testen en implementeren van SAP systemen en om teams de nodige kennis en skills te geven om quality ownership te behalen.

Klik hier voor meer informatie

 

TMAP®: Quality for cross-functional teams incl examen

De training “TMAP®: Quality for cross-functional teams” biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

Klik hier voor meer informatie                                    Onze TMAP e-learning

 

TMAP®: High Performance quality engineering incl examen

Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. De opleiding “TMAP®: High-performance quality engineering” stelt professionals in staat om deze operationele werkzaamheden uit te voeren.

Klik hier voor meer informatie

 

TMAP®: Organizing built-in quality at scale incl examen

Het organiseren van QA & testen vereist het orkestreren, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. De training “TMAP®: Organizing built-in quality at scale” traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in de benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

Klik hier voor meer informatie

 

Examen

Het examen wordt afgenomen in samenwerking met iSQI. Als je examen doet, dan kan dat op locatie bij een testcentrum of via een eigen laptop met behulp van een examenvoucher die je ontvangt na de eerste opleidingsdag. Met deze voucher kan het examen ingepland worden op een datum en locatie naar keuze.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650