TMAP

TMAP

TMAP® in de wereld van Quality Engineering

Quality engineering in een omgeving waar frequent wordt opgeleverd brengt wat uitdagingen met zich mee. In onderstaande trainingen leer je hoe je hier mee om kan gaan. 

TMAP®: Quality Engineering opleidingen

In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. Dit vereist high-performance IT delivery modellen zoals DevOps en Scrum, die kunnen worden uitgebreid tot een hybride IT delivery model zoals het SAFe®-framework.

TMAP® ondersteunt deze manier van werken met built-in quality die verder gaat dan testen alleen.

Deze TMAP trainingen zijn gebaseerd op het boek "Quality for DevOps teams" en de TMAP body-of-knowledge op www.tmap.net.

Certificeringstrainingen

Het nieuwe TMAP certificatieschema, dat in 2020 is ingevoerd, is afgestemd op de behoeften van drie doelgroepen. De onderstaande afbeelding toont de certificeringen en geeft aan dat de eerste training de basis legt voor de andere twee certificeringen.

TMAP Overview

TMAP®: Quality for cross-functional teams

De training “TMAP®: Quality for cross-functional teams” biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

Klik hier voor meer informatie

TMAP®: High-performance quality engineering

Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. De training “TMAP®: High-performance quality engineering” stelt professionals in staat deze operationele activiteiten uit te voeren.

Klik hier voor meer informatie

TMAP®: Organizing built-in quality at scale

Het organiseren van QA & testen vereist het orkestreren, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. De training “TMAP®: Organizing built-in quality at scale” traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn, in de benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

Klik hier voor meer informatie

 

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kunt je hieronder aanmelden voor de examentraining. 

TMAP: High-performance quality engineering TMAP: Organizing built-in quality at scale

Examen

Het is mogelijk om na afloop van een van deze TMAP® trainingen examen te doen. Het examen wordt afgenomen in samenwerking met iSQI. Als je examen wilt doen, dan kan dat of bij ons op locatie of via een eigen laptop met behulp van een examenvoucher die je ontvangt na de eerste opleidingsdag. Met deze voucher kan het examen ingepland worden op een datum en locatie naar keuze.

TMAP: Quality for cross-functional teams

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

TMAP: High-performance quality engineering

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

TMAP: Organizing built-in quality at scale

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650