Reviews

Meisje sproeten links

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Je leest het hier!

Reviews

Anoniem over Introductie testen op 29 november 2021
Deze opleiding voldeed precies aan mijn verwachtingen. Ik had behoefte aan een introductie op het gebied van testen om een beeld te krijgen bij de totale omvang van testen binnen een organisatie. De opleiding leverde. 

Martin over TMAP Suite Test Master op 15 november 2021
De trainer gaf in heldere bewoordingen extra diepte aan de cursusstof. Het tempo is goed en er is oog voor inbreng van de cursisten. Ik heb genoeg inspiratie weer opgedaan voor toepassing in de praktijk. 

Marloes over  maatwerkTesten voor Functioneel Beheerders op 9 november 2021
Heel positief over deze training. De trainer besteedde direct aandacht aan het leren van onze namen, dat zorgde voor een persoonlijke ervaring. Er was heel veel ruimte voor vragen en discussie die de trainer perfect leidde en stopte wanneer nodig. Het was verder een duidelijke opleiding met ruimte voor voorbeelden uit de praktijk. Genoeg oefenstof en theorie.

Stephen over TMAP Quality for cross-functional teams op 9 november 2021
Deze opleiding geeft je inzicht en overzicht in wat Quality Assurance en Testen inhoudt binnen high performance IT delivery modellen zoals DevOps/Scrum. Het helpt in het meer structuur brengen in de testaanpak van je organisatie en het verbeteren van je service portfolio van je bedrijf. Het gaat om het bewust worden van waar je verbetering kan aanbrengen in product kwaliteit, maar zeker ook in het verbeteren van de kwaliteitsprocessen en de betrokken mensen en teams. Zeker aan te raden. 

Remy over TMAP  High-performance quality engineering op 5 november 2021
Een leuke en leerzame training. Perfecte training die weer terug gaat naar de basis, maar dan 2.0.


Bram over TMAP Quality for cross-functional teams op 4 november 2021
Geeft nieuwe inzichten en speelt mooi in op de actualiteiten.

Irma over API testing op 26 oktober 2021
Was erg blij met deze training, omdat ik sinds paar maanden veel API's moet testen. Nu wat achtergrondkennis meegekregen, plus handige tips hoe dit op te zetten.

Bob over API testing op 25 oktober 2021
Mooie mix van theorie en hands-on. Beetje veel voor 1 dag. De volgende training bij Sogeti staat al gepland.

Sandra over TMAP Quality for cross-functional teams op 11 oktober 2021
Goede opleiding, ik heb er veel van geleerd. Aan de andere kant blijkt dat wij in onze organisatie veel van "het geleerde" al toepassen in onze teams, heel herkenbaar dus ook. Dingen vielen op zijn plaats.

Jasper over TMAP High-performance quality engineering op 5 oktober 2021
Interessante materie. Deels bekend, maar soms ook nieuwe en waardevolle info waar ik wat aan heb in mijn werk als technisch tester.

Lesley over TMAP Quality for cross-functional teams op 5 oktober 2021
De trainer is goed op de hoogte van de leerstof en kan goed uitleggen. Ook aan de hand van praktijkvoorbeelden. Voldoet aan mijn verwachting. Ik heb er zeker wat van geleerd.

Rick over TMAP Quality for cross-functional teams op 30 september 2021
Dit gaat mij helpen in mijn werk

Klaas Jan over TMAP Quality for cross-functional teams op 27 september 2021
Positief verrast. Veel wist ik al, maar goed als opfriscursus. Ook nieuwe dingen geleerd. Goede opbouw, goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Goede sheets en overig cursusmateriaal.

Alex over TMAP High-performance quality engineering op 16 september 2021
Voor mij was de opleiding nuttig omdat ik weer eens met een helikopter blik heb gekeken naar hoe wij naar kwaliteit kijken, waarom we op een bepaalde manier testen. Grotendeels had ik deze kennis al vanwege cursussen uit het verleden en jarenlange ervaring, maar nu handvatten gekregen om het ook goed onderbouwd te kunnen overdragen.

Hans over TMAP High-performance quality engineering op 15 september 2021
Goede trainers met veel kennis en ervaring en een aangename manier van presenteren. Bovendien een goede keus om mensen met een uitgebreide ervaring op het gebied van testen maar ook software development samen deze cursus te laten geven. Een training met een goede opzet, structuur en inhoud.

Wilbert over Introductie testen op 9 september 2021
Ik ben erg positief over de opleiding.

Aristides over Introductie testen op 7 september 2021
Ik vond de training heel goed en interessant.

Paul over TMAP Quality for cross-functional teams op 6 augustus 2021
Interessant om met cross functioneel team te volgen, om met elkaar dezelfde gedachte & blik te krijgen mbt kwaliteit.

Jan over maatwerk Quality engineering op 6 augustus 2021
De opleiding is zeer goed bevallen en er wordt intern al gesproken om deze vaker te geven.

Marijn over maatwerk Quality engineering op 4 augustus 2021
Een goed opgebouwde cursus, waarbij vooral dag 2 goed in de smaak viel vanwege de praktische insteek. Wat overigens zeker niet wil zeggen dat ik dag 1 niet nuttig vond, alleen deze zou wat opdrachten betreft mogelijk wat interactiever gemaakt worden. Als developer vond ik het erg interessant om eens een kijkje in de testkeuken te nemen, waarbij voor coverage vooral path en state transition testing in praktijk te brengen zijn en met behulp van decision table testing zijn testcases (de eerste A van ARRANGE in AAA unit testing pattern) eenvoudig op te stellen (mits het aantal condities beperkt is).


Ruben over TMAP Organizing built-in quality at scale op 5 juli 2021
Prima, fijne toelichting vanuit de praktijk op de topics. Fijne aanvulling op de QCFT training.

Hélène over maatwerk Testen voor Functioneel Beheer op 16 juni 2021
Er is heel veel informatie over testen en het is in 2 dagen dan ook veel informatie. Maar erg fijn om veel met voorbeelden te werken en met praktische opdrachten.

Kan ik je helpen?

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy