ISTQB trainingen

Alexis Reyna 1200x350

ISTQB trainingen

Testen met een wereldwijd framework?

Kijk hieronder voor onze ISTQB trainingen 

ISTQB® trainingen

Veel organisaties opereren in een internationale omgeving, waarin een goede communicatie extra belangrijk is. Daarvoor is een eenduidig begrippenkader binnen een testproject een randvoorwaarde. De International Software Testing Qualifications Board (ISTQB®) zorgt voor dit begrippenkader op het gebied van testen en laat je het wat en waarom van gestructureerd testen zien. ISTQB®  wordt wereldwijd erkend.

ISTQB® Foundation

Tijdens de driedaagse opleiding ISTQB® Foundation maak je kennis met de begrippen en beginselen van ISTQB®.
Klik hier voor meer informatie

ISTQB® Foundation Agile Tester

Tijdens de tweedaagse opleiding ISTQB® Agile Tester maak je kennis met de begrippen en beginselen van Agile werken en hoe deze aansluiten op het begrippenkader van ISTQB®.
Klik hier voor meer informatie

ISTQB® Advanced Test Analyst

Tijdens de driedaagse opleiding ISTQB® Advanced Test Analyst krijg je diverse technieken aangereikt om testen te ontwerpen en krijg je inzicht in bevindingenbeheer.
Klik hier voor meer informatie

ISTQB® Advanced Technical Test Analyst

Tijdens de driedaagse opleiding ISTQB® Advanced Technical Test Analyst ligt de nadruk op technische testen, zoals ontwikkeltesten.
Klik hier voor meer informatie

ISTQB® Advanced Test Automation Engineer

Tijdens deze driedaagse opleiding ISTQB® Advanced Test Automation Engineer ligt de nadruk op het opzetten en beoordelen van testautomatisering.
Klik hier voor meer informatie 

ISTQB® Advanced Test Manager

De vijfdaagse opleiding ISTQB® Advanced Test Manager leert je de taken en activiteiten van de rol Test Manager. Na deze opleiding ben je in staat situaties binnen testprocessen te analyseren en praktische oplossingen te implementeren.
Klik hier voor meer informatie

Examen

Het is mogelijk om na afloop van een ISTQB® training examen te doen. Als je examen wilt doen, dan ontvang je na de eerste opleidingsdag een examenvoucher waarmee het examen ingepland kan worden op een datum en locatie naar keuze. Een voucher voor ISTQB® Foundation of Agile Tester bestel je hier en een voucher voor ISTQB® Advanced hier. De getoonde opleidingsprijzen zijn exclusief examenkosten.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650