Coaching on the job

Mohan Murugesan 1200x350

Coaching on the job

Extra begeleiding nodig?

We helpen je graag

Coaching on the job

Een persoonlijke coach ondersteunt je gedurende een bepaalde periode bij je werkzaamheden.

Aan de slag!

Je hebt een opleiding gevolgd en gaat er nu concreet mee aan de slag. Of je hebt eerder bij Sogeti een dienst afgenomen en wil invulling geven aan een vervolg daarop. Of je hebt ruimschoots ervaring in het vak en gaat starten met een nieuw traject, al dan niet in een voor jou nieuwe rol.

Welke situatie ook op jou van toepassing is, in je werkpraktijk loop je tegen vraagstukken aan. Wij bieden ondersteuning  in de vorm van persoonlijke coaching.

De persoonlijke coach

Onze coaches zijn zeer ervaren professionals met een ruime kennis van verschillende stromingen, aanpakken en methoden. Een van de coaches stelt samen met jou vast welke doelstellingen je, eventueel met een klein team, wil behalen. Dit kan in een vorm waarbij de coach je voor een bepaalde tijd onafgebroken ondersteunt bij je werkzaamheden. Het is echter ook mogelijk om middels een strippenkaartprincipe met de coach af te spreken. Elke strip heeft een waarde van vier uur. Per keer neem je, afhankelijk van de reistijd van de coach, één of twee strippen af.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650