Tricentis Tosca trainingen

Ben Blennerhassett 1200x350

Tricentis Tosca trainingen

Loop voorop in technologie met Sogeti Academy 

Tricentis Tosca trainingen

Testautomatisering wordt steeds belangrijker. Tosca is een softwaretesttool die wordt gebruikt voor het automatiseren van end-to-end testen voor softwaretoepassingen. De Tosca Testsuite heeft een gebruiksvriendelijke functie voor scanning en objectherkenning. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig herbruikbare modules te creëren, welke als bouwblokken gebruikt kunnen worden voor het opstellen van testen.

Tricentis Tosca Fundamentals − Automating web application testing

Voorheen Tosca Automation Specialist 1

Met de driedaagse opleiding Tricentis Tosca Fundamentals − Automating web application testing krijg je een snelle inleiding in het geautomatiseerd testen met Tosca.
Klik hier voor meer informatie

Tricentis Tosca Fundamentals − Optimizing test automation with centralized test data

Voorheen Tosca Automation specialist 2

Deze opleiding van één dag geeft inzicht hoe je testcases data gedreven kunt maken, waardoor Tosca efficiënter kan worden ingezet. Ook helpt het bij de “shift left” gedacht door te leren hoe je APIs kunt testen. 
Klik hier voor meer informatie

Tosca in de praktijk

Waar de cursussen Tricentis Tosca Fundamentals je leren hoe automatiseren in een ideale wereld gaat, laat deze praktische cursus zien hoe je veelvoorkomende fouten in je scripts kunt oplossen.
Klik hier voor meer informatie

Tricentis Tosca Deep Dive − Structuring your test cases and test data

Voorheen Tosca Test Design Specialist 1

De training Tricentis Tosca Deep Dive − Structuring your test cases and test data is de ultieme opleiding voor iedereen die testcases voor elke technologie wilt ontwerpen en bestaande TestSheets naar een nieuwe standaard wilt brengen.
Klik hier voor meer informatie

Tricentis Tosca Deep Dive − Managing your stateful data

Voorheen Tosca Test Design Specialist 2 

De opleiding Tricentis Tosca Deep Dive − Managing your stateful data is de ultieme opleiding voor iedereen die externe, synthetische testdata gebruikt die niet beschikbaar is in Tosca of het te testen systeem.
Klik hier voor meer informatie

Tricentis Tosca Deep Dive − Automating beyond web applications

Voorheen Tosca Automation Engineer 1 

De training Tricentis Tosca Deep Dive − Automating beyond web applications draagt bij aan een beter begrip van complexe problemen en hoe deze opgelost kunnen worden met behulp van Tosca.
Klik hier voor meer informatie

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650