TPI NEXT Foundation e-learning

Drew Graham 1200x350

In het kort


Training price
595 (excl. BTW)
Training duration
30 uur (duur opleiding)
Training material language
Engels (taal materiaal)

Bestellen

TPI Next® Foundation e-learning

TPI NEXT® is een model dat bedrijven helpt hun testproces gericht te verbeteren op basis van hun bedrijfsdoelstellingen. Er kunnen meerdere redenen zijn om processen te verbeteren. Denk hierbij aan kostenbesparing, verkorting van de time-to-market of kwaliteitsverbetering. Doordat TPI NEXT® aansluit bij bedrijfsdoelstellingen verloopt het testen daarom beter, efficiënter, sneller en met behoud of verhoging van de kwaliteit. Hierdoor haal je meer rendement uit de testorganisatie.

Wat ga je leren?

Tijdens de e-learning training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Testen, testprocesverbetering en het TPI NEXT®-model;
  • Elementen uit het TPI NEXT®-model om testprocessen te meten en verbeteren;
  • Business Driven Testprocesverbetering.

De e-learning draagt bij aan je kennis en inzicht van de inhoud, mogelijkheden en toepassingen van het TPI NEXT®-model. Verder bereidt de training je voor op het behalen van het TPI NEXT®Foundation-certificaat. 

Wat ga je doen?

Door middel van het interactieve e-learning TPI Next® Foundation kan je je voorbereiden op het examen TPI Next® . Deze e-learning, opgebouwd uit meerdere modules, behandelt de theorie op dynamische wijze. De modules maken onder andere gebruik van plaatjes en vragen om de kennis te controleren.

Welke voorkennis heb je nodig?

Één of meerdere maanden ervaring met testen of betrokkenheid bij het testproces.

Kan je examen doen?

Het examen maakt geen onderdeel uit van deze training. Het is wel mogelijk bij ons op locatie examen te doen, of een examenvoucher te bestellen. Een voucher voor TPI Next® Foundation bestel je hier en een examen op onze locatie hier.

Voor wie is deze training geschikt?

De training TPI NEXT® Foundation is bedoeld voor testprofessionals en iedereen die betrokken is bij (het verbeteren van) testprocessen.

Kan ik je helpen?

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy