TMap Suite Test Master/Test Manager examenvoucher

Drew Graham 1200x350

In het kort


Training price
230 (ex. BTW)
Training duration
60 minuten (trainingsduur)
Training material language
Nederlands (taal van het materiaal)

Bestellen

TMap® Suite Test Manager/Master examenvoucher

TMap® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de TMap® Suite. De TMap® Suite is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van onze TMap® Suite reiken alle mogelijkheden aan om de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, zowel in waterval als in Agile omgevingen.

Examenvoucher

Het is mogelijk om na afloop van een TMap® training examen te doen. Met deze voucher kan je op je eigen PC examen doen of op een locatie van EXIN. Wanneer je op eigen locatie het examen aflegt dienen de locatie en laptop wel aan bepaalde eisen te voldoen. Klik hier voor meer informatie over waar de PC en locatie aan moeten voldoen. Klik hier om te zien welke EXIN examenlocaties er beschikbaar zijn.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMap® Suite Test Manager/Master.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650