TMap Suite Test Engineer examenvoucher

Donn Gabriel Baleva 1200x350

In het kort 


Training price
200 (excl. BTW)
Training duration
60 minuten (duur opleiding)
Training material language
Nederlands (taal materiaal)

Bestellen

TMap® Suite Test Engineer examenvoucher

TMap® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de TMap® Suite. De TMap® Suite is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van onze TMap® Suite reiken alle mogelijkheden aan om de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, zowel in waterval als in Agile omgevingen.

Examenvoucher

Het is mogelijk om na afloop van een TMap® training examen te doen. Met deze voucher kan je op de eigen PC examen doen. De locatie en laptop moeten dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Klik hier voor meer informatie over waar de PC en locatie aan moeten voldoen. 

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMap® Suite Test Engineer.

Kan ik je helpen?

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy