TMap Suite Test Engineer e-learning

Donn Gabriel Baleva 1200x350

In het kort


Training price
695 (ex. BTW)
Training duration
60 uur (trainingsduur)
Training material language
Nederlands (taal van het materiaal)

Bestellen

TMap® Suite Test Engineer e-learning

TMap® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de TMap®Suite. De TMap® Suite is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van onze TMap® Suite reiken alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, zowel in waterval- als in Agile omgevingen.

Deze training richt zich specifiek op testontwikkeling.

Hoe lang heb je toegang?

Je hebt zes maanden toegang tot de portal van de e-learning. Na je inschrijving ontvang je binnen drie werkdagen je inloggegevens en gaat de periode van zes maanden in.

Wil je later starten met de e-learning? Dat kan! Vul dan op het inschrijfformulier in het veld 'note' in vanaf welke datum je wil starten. 

Wat ga je leren?

Tijdens deze e-learning leer je om kwaliteitsgedreven, effectief én efficiënt te testen met de TMap® Suite. Je leert de kernbegrippen van TMap® HD (Human Driven) en hoe TMap®HD samen met TMap NEXT® en de tmap.net website de TMap® Suite vormt.

Na het volgen van deze e-learning: 

  • Kun je aangeven welke 4 elementen van TMap® HD de basis vormen voor het allesoverstijgende 5e element ‘Vertrouwen’;
  • Kun je aangeven wat het belang is van building blocks in het toepassen van de TMap® Suite;
  • Weet je hoe de elementen zich verhouden tot de building blocks;
  • Kun je diverse building blocks in de praktijk toepassen, onder meer testontwerp, testvariëteiten, test-tools en testactiviteiten;
  • Heb je inzicht in hoe je (onderdelen van) TMap® HD en/of TMap NEXT® en of tmap.net afzonderlijk dan wel in combinatie kunt toepassen in je huidige en toekomstige opdrachten.

Wat ga je doen?

Door middel van het interactieve e-learning TMap® Suite Test Engineer kan je je voorbereiden op het examen TMap® Suite Test Engineer. Deze e-learning, opgebouwd uit meerdere modules, behandelt de theorie op dynamische wijze. De modules maken onder andere gebruik van plaatjes en vragen om de kennis te controleren.

Kan je examen doen?

Het examen maakt geen onderdeel uit van deze training. Het is wel mogelijk bij ons examen te doen of om bij ons een examenvoucher te bestellen om op een later moment examen te doen. Een voucher voor TMap® Suite Test Engineer bestel je hier en een examen op onze locatie hier

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMap® Suite Test Engineer.

Voor wie is deze training geschikt?

De training is bedoeld voor Testers en beginnende Testcoördinatoren. Daarnaast is de opleiding geschikt voor iedereen die met testen te maken heeft en die meer wil weten over TMap® HD en de voordelen van de TMap® Suite.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650