TMAP: Organizing built-in quality at scale examenvoucher

Donn Gabriel Baleva 1200x350

In het kort 


Training price
235 (ex. BTW)
Training duration
60 minuten (trainingsduur)
Training material language
Engels (taal van het materiaal)

Bestellen

TMAP® Organizing built-in quality at scale examenvoucher

TMAP® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de nieuwste TMAP body of knowledge in 2020.  TMAP is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van TMAP reiken alle mogelijkheden aan om de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, voornamelijk in high-performance IT delivery omgevingen als Scrum, Agile, SAFe en DevOps.

Examenvoucher

Het is mogelijk om na afloop van een TMAP® training examen te doen. Met deze voucher kan je op je eigen PC examen doen of op een locatie van iSQI. Wanneer je op eigen locatie het examen aflegt dienen de locatie en laptop wel aan bepaalde eisen te voldoen. 

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMAP®: Organizing built-in quality at scale

Kan ik je helpen?

SQSPACE-20191227-IMG_4545.jpg
Manager Sogeti Academy