TMAP: Organizing built-in quality at scale examen

In het kort


Training price
195 (ex. BTW)
Training duration
90 minuten (trainingsduur)
Training material language
Engels (taal van het materiaal)

Inschrijven

TMAP®: Organizing built-in quality at scale examen op Sogeti-locatie

TMAP® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de nieuwste TMAP body of knowledge in 2020.  TMAP is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van TMAP reiken alle mogelijkheden aan om de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, voornamelijk in high-performance IT delivery omgevingen als Scrum, Agile, SAFe en DevOps.

Examen

Het is mogelijk om na afloop van de TMAP®: Organizing built-in quality at scale training examen te doen. Dit kan op één van onze examendagen. Het examen bestaat uit 40 vragen gedurende 90 minuten en wordt in samenwerking met iSQI afgenomen.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kan je hier aanmelden voor de examentraining TMAP®: High-performance quality engineering.

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 886 606 600
Startdatum Trainingsdagen Tijdstip Locatie
Het examen wordt afgenomen a.d.h.v. een examenvoucher. Graag inschrijven voor de examenvoucher.