Tosca trainingen

Ben Blennerhassett 1200x350

Tosca trainingen

Loop voorop in technologie met Sogeti Academy 

Tosca trainingen

Testautomatisering wordt steeds belangrijker. Tosca is een softwaretesttool die wordt gebruikt voor het automatiseren van end-to-end testen voor softwaretoepassingen. De Tosca Testsuite heeft een gebruiksvriendelijke functie voor scanning en objectherkenning. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig herbruikbare modules te creëren, welke als bouwblokken gebruikt kunnen worden voor het opstellen van testen.

Tosca Automation Specialist 1

Met de driedaagse opleiding Tosca Automation Specialist 1 krijg je een snelle inleiding in het geautomatiseerd testen met Tosca.
Klik hier voor meer informatie

Tosca Automation Specialist 2

Deze opleiding van één dag geeft inzicht hoe je testcases data gedreven kunt maken, waardoor Tosca efficiënter kan worden ingezet. Ook helpt het bij de “shift left” gedacht door te leren hoe je APIs kunt testen. 
Klik hier voor meer informatie

Tosca in de praktijk

Waar de cursussen Automation Specialist je leren hoe automatiseren in een ideale wereld gaat, laat deze praktische cursus zien hoe je veelvoorkomende fouten in je scripts kunt oplossen.
Klik hier voor meer informatie

Tosca Test Design Specialist 1

De training Tosca Design Test Specialist Level 1 is de ultieme opleiding voor iedereen die testcases voor elke technologie wilt ontwerpen en bestaande TestSheets naar een nieuwe standaard wilt brengen.
Klik hier voor meer informatie

Tosca Test Design Specialist 2

De opleiding Tosca Test Design Specialist level 2 is de ultieme opleiding voor iedereen die externe, synthetische testdata gebruikt die niet beschikbaar is in Tosca of het te testen systeem.
Klik hier voor meer informatie

Tosca Automation Engineer 1

De training Tosca Automation Engineer 1 draagt bij aan een beter begrip van complexe problemen en hoe deze opgelost kunnen worden met behulp van Tosca.
Klik hier voor meer informatie

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650