TMap Suite trainingen

Luke Southern 1200x350

"Ik kan toch niet alles testen?"

Nee daar moet je bewuste keuzes in maken.

Kijk hieronder voor onze TMap® opleidingen om je te helpen. 

TMap® Suite trainingen

TMap® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995. Door continu in te spelen op de veranderende organisaties en technologieën heeft TMap zich ontwikkeld tot de TMap® Suite. De TMap® Suite is dé kennisbasis voor professioneel testen van vandaag en morgen. De onderdelen van onze TMap® Suite reiken alle mogelijkheden aan om de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, zowel in waterval als in Agile omgevingen.

TMap® Suite Test Engineer

Tijdens de driedaagse training TMap® Suite Test Engineer leer je om kwaliteitsgedreven, effectief én efficiënt te testen met de TMap® Suite. Deze training richt zich specifiek op testontwikkeling.
Klik hier voor meer informatie

TMap® Suite Test Engineer e-learning

Liever thuis op de bank leren? Door middel van het interactieve e-learning TMap® Suite Test Engineer kan je je voorbereiden op het examen TMap® Suite Test Engineer. Deze e-learning, opgebouwd uit meerdere modules, behandelt de theorie op dynamische wijze.
Klik hier voor meer informatie

TMap® Suite Test Master/Test Manager

De driedaagse TMap® Suite Test Master richt zich op testaanpak en -implementatie.
Klik hier voor meer informatie

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid deelnemen aan het examen? Dat kan door het volgen van onze examentraining. Tijdens deze training wordt de examenstof nogmaals samengevat, heb je alle ruimte om je vragen te stellen en maak je een oefenexamen. Je kunt je hieronder aanmelden voor de examentraining. 

TMap® Suite Test Engineer  TMap® Suite Test Master/Test Manager

Examen

Het is mogelijk om na afloop van een TMap® training examen te doen. Het examen wordt afgenomen in samenwerking met Exin. Als je examen wilt doen, dan kan dat of bij ons op locatie of via de eigen laptop met behulp van een examenvoucher die je ontvangt na de eerste opleidingsdag. Met deze voucher kan het examen ingepland worden op een datum en locatie naar keuze. De getoonde opleidingsprijzen zijn exclusief examenkosten.

TMap® Suite Test Engineer

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

TMap® Suite Test Master/Test Manager

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

Kan ik je helpen?

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy