Luke Southern 1200x350

TMap Suite trainingen

"Ik kan toch niet alles testen?"

Nee daar moet je bewuste keuzes in maken.

Kijk hieronder voor onze TMap® opleidingen om je te helpen. 

 

In maart 2023 hebben wij als Sogeti zijnde onze laatste training voor TMAP Suite gegeven via ons open rooster maar wees gerust! Wij hebben de geschikte opvolger; TMAP Quality for cross-functional teams. Voor meer informatie klink hier.

 

TMap® Suite trainingen

TMap® is de toonaangevende testbenadering van Sogeti sinds 1995 en binnenkort is de laatste training!
Inmiddels heeft Sogeti een vernieuwde methodiek uitgebracht namelijk TMAP Quality for DevOps. Vandaar dat wij 2023 beginnen met het afscheid van de inmiddels zo vertrouwde TMAP Suite.

TMap® Suite Test Engineer

Tijdens de driedaagse training TMap® Suite Test Engineer leer je om kwaliteitsgedreven, effectief én efficiënt te testen met de TMap® Suite. Deze training richt zich specifiek op testontwikkeling.
Klik hier voor meer informatie

TMap® Suite Test Engineer e-learning

Liever thuis op de bank leren? Door middel van het interactieve e-learning TMap® Suite Test Engineer kan je je voorbereiden op het examen TMap® Suite Test Engineer. Deze e-learning, opgebouwd uit meerdere modules, behandelt de theorie op dynamische wijze.
Klik hier voor meer informatie

TMap® Suite Test Master/Test Manager

De driedaagse TMap® Suite Test Master richt zich op testaanpak en -implementatie.
Klik hier voor meer informatie

Examen

Het is mogelijk om na afloop van een TMap® training examen te doen. Het examen wordt afgenomen in samenwerking met Exin. Als je examen wilt doen, dan kan dat of bij ons op locatie of via de eigen laptop met behulp van een examenvoucher die je ontvangt na de eerste opleidingsdag. Met deze voucher kan het examen ingepland worden op een datum en locatie naar keuze. De getoonde opleidingsprijzen zijn exclusief examenkosten.

TMap® Suite Test Engineer

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

TMap® Suite Test Master/Test Manager

Examen op Sogeti-locatie Examenvoucher

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650