QX Day 2020

 

Het thema: 'Team up for Quality Engineering'

Agile en DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Gedreven door de steeds groeiende vraag van de business en klanten naar meer, betere en gebruiksvriendelijke software-oplossingen. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Snelheid en innovatie zijn sleutelwoorden. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces? Wat is de rol van Quality engineering?

Hybrid Event

De QX Day krijgt dit jaar  een andere (digitale) wending. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst zowel fysiek als online zijn. Met als vanouds interessante sprekers en parallel sessies. Tijdens deze Hybride editie zijn er drie inspirerende parallel tracks met presentaties:

  • Development & Quality
  • People, Culture & Organisation 
  • Quality Automation

Programma

Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je graag online óf fysiek in het NBC te Nieuwegein. Het programma start om 13:30 uur met keynotespreker Sander Hoogendoorn (inspirator en software craftsman). Verder zullen interessante gastsprekers als René Tuinhout (RDW), Bart Enkelaar (Bol.com), Rens Voogt (Alphabet), Bernd Veenstra (Gasunie) inspireren met presentaties en live discussies onder leiding van dagvoorzitter Gerrit Heijkoop. Pick your choice en sluit gedurende dag aan waar je interesse ligt. Het fysieke programma eindigt rond 16:30 en het online programma zal doorgaan tot 20:45 uur.

QX-Day-2020-programma_0.jpg

 

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 1 oktober 2020 vanaf 13.00 uur
  • Locatie fysiek: in het NBC te Nieuwegein. Let op! Maximaal 100 personen, dus wees er snel bij.
  • Locatie online: achter je eigen computer

Voor wie?

Business- en IT management, product-owners, agile coaches, business analisten, software architecten, developers, testers, beheerders, portfoliomanagers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in kwaliteit en DevOps.

Direct aanmelden

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy