Nieuwsbrief Oktober

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - Oktober

We zijn bij het einde van de zomerperiode aanbeland. Ondertussen zijn de meesten terug van vakantie en we gaan weer een nieuwe start tegemoet. En zo ook onze nieuwsbrief, die een nieuw jasje heeft gekregen. 2020 is tot nu toe zó anders verlopen dan normaal. Juist nu, met deze ingrijpende veranderingen, wordt er van ons meer verwacht en gevraagd. Met heel Nederland werken we samen aan een beter normaal. In de tussentijd kunnen we onszelf verbeteren met nieuwe kennis en vaardigheden. 

Of je nu werkgever, werknemer of werkzoekende bent, grijp je kans in deze bijzondere tijd en upgrade jezelf!

In deze update willen we jou graag inspireren met onze opleidingen. Volg veilig op afstand al onze nieuwe TMAP-opleidingen en meer!
​​​

TMAP®: High-performance quality engineering

Nieuwsbrief_Iamge_1.png

 

 

 

 

 

 

 

Heb je TMAP Quality for cross-functional teams certificering in the pocket en ben je toe aan de volgende uitdaging? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor jou. Deze training is voor alle mensen die werken in of met high-performance IT delivery teams (zoals DevOps en Scrum) die verantwoordelijk zijn voor of sterk betrokken zijn bij quality engineering zoals QA-professionals, testers en beheerders.

- Meer weten? Klik dan hier.


Kosten minimaliseren met Ketentesten?

Nieuwsbrief_Image_2.png

 

 

 

 

 

 

 

Ketens van informatiesystemen en bedrijfsprocessen die daarmee samenhangen worden steeds langer en complexer. Het onderhoud van deze complexe ketens is zeer kostbaar. Ben je benieuwd hoe je deze ketens goed kunt testen en daarbij behorende kosten minimaliseren? Schrijf je in voor onze ketentraining op 6 oktober en 13 oktober

- Klik hier.

Meld je aan voor de QX Day

Nieuwsbrief_Image_3.png

 

 

 

 

 

 

 

 

De QX Day op donderdag 1 oktober krijgt een andere (digitale) wending. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst zowel fysiek als online zijn. We nemen je graag mee in een inspirerende dag met interessante sprekers en parallelle sessies over het thema ‘Team up for Quality Engineering’. Ben je benieuwd welke sprekers op die dag voor je klaar staan?

 - Ontdek het programma en meld je aan.

 

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy