Nieuwsbrief November

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - November

Nieuwsbrief December_Header.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar loopt bijna ten einde, en wát een jaar was het! Premier Rutte stelt: “het lijkt alsof we in een achtbaan zitten die steeds sneller gaat”. De situatie van nu kan morgen weer veranderd zijn. De omgeving is onbeheersbaar, maar we kunnen wel vooruit denken en ons voorbereiden op wat er op ons af komt. 

Bijvoorbeeld met een opleiding om duurzamer inzetbaar te zijn. Maar hoe zit het met opleidingsbudget? Aan het einde van het jaar vervalt het budget, en dat is natuurlijk zonde!

Maak nu gebruik van ons aanbod, maar volg de opleiding pas volgend jaar.

In de Coronapandemie merken we ook hoe belangrijk het is om ‘samen’ te zijn. Ben jij enthousiast over onze opleiding en gun je dit ook jouw vrienden/collega? Laat ze bij ons aanmelden en jullie ontvangen beiden 25% korting onder vermelding van actiecode ‘BringThatFriend’.  

Wacht dus niet langer en Bring That Friend!

*Deze actie geldt t/m 31 december 2020 en is niet geldig in combinatie met andere actiecodes. De korting is niet van toepassing op examenkosten.

 

Dit was de QX Day 2020

Nieuwsbrief December_image 2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Op donderdag 1 oktober vond de QX Day voor het eerst digitaal plaats. Met het thema 'Team up for Quality Engineering' stond de QX Day in het teken van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen quality assurance, testen en development. Het evenement werd live uitgezonden vanuit het NBC in Nieuwegein met talloze break-out sessies en honderden kijkers.

Op het interactieve hoofdpodium trapte keynotespreker Sander Hoogendoorn af met zijn presentatie over Quality Engineering Culture en Business Value waarna het gesprek werd aangegaan met diverse experts in het vak.

Kon je er niet bij zijn en ben je wel nieuwsgierig? Bekijk hier alle sessies terug!

- Meer weten? Klik dan hier.


TMAP® : Quality for Cross Functional Teams

Nieuwsbrief December_image1.png

 

 

 

 

 

 

 

Krijg je ook niet genoeg van de QX Day en ben je alleen maar enthousiaster geworden over Quality Engineering? Werk je in een hight performance IT delivery team en ben je benieuwd hoe je snel bedrijfwaarde met de juiste kwaliteit kunt leveren? Dan is de opleiding TMAP Quality for Cross Functional Teams iets voor jou!

Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

Schrijf je nu in en volg veilig op afstand de online opleiding TMAP: Quality for cross-functional teams in januari 2021 en profiteer direct van 40% korting met kortingscode QX Day special.

- Klik hier.

​​​​​*Deze actie geldt uiterlijk bij deelname in januari 2021 en is niet geldig in combinatie met andere actiecodes. De korting is niet van toepassing op examenkosten.

 

TMAP®: Organizing built-in quality at scale​

Nieuwsbrief December_image 3.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Het organiseren van QA & testen vereist het orkestreren, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Ben jij de professional die verantwoordelijk is voor het organiseren van kwaliteitsborging?

Dan kun je met behulp van deze opleiding je toegevoegde waarde bewijzen!

Tijdens de TMAP®: Organizing built-in quality at scale opleiding word je getraind in benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

Je wordt in drie dagen meegenomen in het organiseren, structureren en schalen van het IT delivery-proces.

Meld je aan! Profiteer samen met jouw collega’s van het eindjaarsbudget en nog veel meer voordelen!

 - Ontdek het programma en meld je aan.

SQSPACE-20191227-IMG_4545.jpg
Manager Sogeti Academy