Nieuwsbrief Februari

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - Februari

Afgelopen jaar was een jaar vol uitdagingen en veranderingen. Gelukkig leiden uitdagingen vaak tot waardevolle oplossingen. Nieuwe kennis en vaardigheden zijn hierbij bepalende succesfactoren.

Ook dit jaar zullen we je blijven inspireren en motiverend met onze expertise en ervaringen. Laten we samen de uitdagingen aangaan en werken aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Afgelopen jaar hebben we de nieuwe online TMAP opleidingen ontwikkeld aan de hand van het TMAP body-of-knowledge op tmap.net en het nieuwe boek ‘Quality for DevOps teams’.

Hierop ontvangen we veel positieve reacties en we willen ook jou van harte uitnodigen! Ben je benieuwd naar de nieuwe online TMAP opleidingen? Kijk dan snel verder!

 

TMAP: High-performance quality engineering

afbeelding 1.png

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitsborging binnen je team?

Heb je de ‘TMAP: Upgrade for high-performance IT delivery’ of de ‘TMAP: Quality for cross-functional teams’  al gevolgd? En ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven?

Dan hebben we de perfecte mogelijkheid. De ‘TMAP: High-performance quality engineering’ opleiding traint je op het uitvoeren van quality assurrance activiteiten binnen jouw organisatie.

Benieuwd naar 5 redenen waarom je deze opleiding niet mag missen?

- Klik hier

 

TMAP: Organizing built-in quality at scale

afbeelding 2.png

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van kwaliteitsborging over teams of zelfs over afdelingen heen? En wil je graag jezelf blijven ontwikkelen? Dan mag je de ‘TMAP: Organizing built-in quality at scale’ opleiding niet voorbij laten gaan!

Deze opleiding traint je in de benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen.

Meld je aan en ontdek wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen!

- Meld je aan!

 

Tosca – Automation Specialist 1

afbeelding 3.png

Testautomatisering wordt steeds belangrijker. Tosca is een softwaretesttool die wordt gebruikt voor het automatiseren van end-to-end testen voor softwaretoepassingen. De Tosca Testsuite heeft een gebruiksvriendelijke functie voor scanning en objectherkenning. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig herbruikbare modules te creëren, welke als bouwblokken gebruikt kunnen worden voor het opstellen van testen.

Ben jij geïnteresseerd in het uitvoeren van de basistaken op het gebied van testspecificatie en -automatisering met behulp van de Tosca TestsuiteTM? Dan is de Tosca – Automation Specialist 1 opleiding zeker iets voor jou!

- Klik hier

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650