Nieuwsbrief Augustus

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - Augustus

De zomer, we zitten er alweer middenin. Alhoewel de vakantie er dit jaar toch anders uitziet dan we misschien hadden gewild. Zo is er wel extra tijd om opleidingen te volgen, zeker nu dit nog grotendeels vanuit huis kan. Wat je de komende periode allemaal kunt leren, lees je verderop in deze nieuwsbrief.
 
Het najaar, dat kan wel eens een heel drukke periode worden voor iedereen. We mogen weer langzaam naar kantoor, evenementen worden wellicht weer ingehaald en zo begint het oude leven weer langzaam terug te komen in een nieuw normaal. En wat betekent dat voor trainingen? Je leest het nu in onze nieuwste blog.
 
Tot snel bij de Sogeti Academy of bij een van onze online opleidingen!

TMAP: cross-functional teams

Nieuwsbrief_Image_1.png

 

 

 

 

De pilot voor onze nieuwe training ‘‘TMAP®: Quality for cross-functional teams’ vond afgelopen juni plaats. Diverse klanten en toekomstige training providers volgden de training en dat had een positief resultaat: iedereen is geslaagd en heeft de nieuwe certificering op zak. Gefeliciteerd!
 
De nieuwe training ‘TMAP®: Quality for cross-functional teams’ biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem. Daarnaast kunnen zij zo optimale waarde toevoegen aan de organisatie doordat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

- Meer weten? Klik dan hier.

ISTQB Advanced Test Automation Engineer

Nieuwsbrief_image_2.png

 

 

 

 

Ben jij ISTQB Foundation gecertificeerd en wil je meer? Dan is de opleiding ISTQB Advanced Test Automation Engineer interessant! Deze training geeft je inzicht in hoe gestructureerde testautomatisering binnen ISTQB® kaders optimaal ingezet kan worden en leer je alles over de bijbehorende begrippen. De training is daarmee uitermate geschikt voor communicatie tussen teams die met verschillende tools werken en om toe te passen bij procesveranderingen.

- Bekijk alle ISTQB Advanced trainingen en schrijf je in.

QX Day

Nieuwsbrief_image_3.png

 

 

 

 

Ben jij in de afgelopen jaren aanwezig geweest bij een van de Sogeti Quality Experience Days? Binnenkort krijg je weer de kans! Tijdens de QX Day op donderdag 1 oktober ontdek je de nieuwste trends en ontwikkelingen in quality assurance en testen. Met een interactief podium zal de QX Day dit jaar voor het eerst zowel fysiek als online zijn. Met als vanouds interessante sprekers en parallele sessies.

 - Ontdek het programma en meld je aan.

Hybride trainen

Nieuwsbrief_image_4.png

 

 

 

 

Hoe organiseer je opleidingen in tijden dat je als cursist niet meer naar een opleidingslocatie kunt komen? Zoals grote delen van ondernemend Nederland moesten ook wij met Sogeti Academy onszelf opnieuw uitvinden. Dat is gelukt! Wat kun je precies van onze opleidingen verwachten in tijden van corona en daarna? Dat lees je nu in onze nieuwste blog.

Bekijk de blog.

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy