Nieuwsbrief April

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - April

De nieuwsbrief van april staat helemaal in het teken van interessante evenementen en de nieuwste blog over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Selenium en Quality Engineering.

Certificering is belangrijk voor zowel organisaties als hun werknemers. Grijp je kans en upgrade jezelf met nieuwe kennis en vaardigheden. Tot snel bij de Sogeti Academy of bij één van onze online opleidingen!

 

Certified Selenium Tester Foundation

image_1.png

Selenium is een van de meest gebruikte test automation frameworks voor het testen van webapplicaties in verschillende browsers en op verschillende operating systems. In de training Certified Selenium Tester Foundation gaan we aan de slag met de Selenium. 

De release van Selenium 4 laat met veel verbeteringen onder de motorkap zien dat het framework zich door ontwikkelt vanuit een stabiele basis. Ook kent Selenium een van de grootste communities, waardoor ondersteuning makkelijk te vinden is. De kern van Selenium is de WebDriver. Deze biedt een library om vanuit een brede verzameling aan programmeertalen de koppeling te maken met de browsers die je wil aansturen. Zo kun je snel jouw eerste tests opzetten die passen binnen jouw omgeving. Maar hoe maak je hier een start in? 

In de training gaan we in op de individuele onderdelen van Selenium. We werken met opdrachten en praktijkvoorbeelden zodat je leert hoe jij jouw eerste tests kan uitwerken. Hiervoor gebruiken we de taal Python. Dit doen we omdat dit een van de meest toegankelijke talen is, waardoor je weinig voorkennis van programmeren nodig hebt. Maar we gaan ook kijken naar de theorie rondom onderhoudbaarheid en de doorontwikkeling van de tests die je gemaakt hebt. Wil jij jouw tests ook kunnen automatiseren? Met onze 3 daagse training behaal ook jij jouw Python certificaat.

Benieuwd? Schrijf je in voor de training van 25 april en maak het mee!

- Doe mee

 

Agile Quality Coaching: het draait allemaal om waarde

iamge_2.png

We willen producten leveren die waarde creëren, maar meten we deze waarde ook? “Meten is weten” is een gevleugelde uitspraak die iedereen wel eens voorbij heeft horen komen. Dit blijkt in de praktijk echter toch vaak lastiger dan gedacht. Indicatoren en metrieken zijn echter wel een belangrijk aspect binnen Quality Engineering. In een serie aan blogs gaan we in op het belang van metrieken en hoe pas je die nu effectief toe. Ben je benieuwd naar de blogs? Klik hier voor meer details. 

- Aanmelden

VINT Symposium 2022

image_3.jpg

Het mooiste en langstlopende event in Nederland is uit de startblokken. Op dinsdag 14 juni 2022 hebben we nieuwe spetterende verhalen, geweldige sprekers en verrassende inzichten op het programma. We bespreken zoals altijd 'de toekomst' en dat is hoognodig. Alles staat in het teken van de 'Metamorphosis' die we nu meemaken. Let op, dit jaar alleen exclusief op uitnodiging.

Klik hier voor meer informatie!

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650