Nieuwsbrief April

 

Nieuwsbrief van Sogeti Academy - April

Welkom terug bij de voorjaarseditie van de Sogeti Academy nieuwsbrief. Deze editie staat helemaal in het teken van kwaliteitsborging.

Vorig jaar is met de lancering van de vernieuwde TMAP.net en de presentatie van het boek “Quality for DevOps Teams” de aanzet gegeven voor het vernieuwde TMAP certificeringsschema. Onlangs is ook het nieuwe TMAP opleidingsprogramma voltooid. Nu alle trainingen en de bijbehorende examens beschikbaar zijn (en de eerste ervaringen verwerkt zijn) kunnen we met recht zeggen dat de vernieuwde TMAP enorme meerwaarde biedt voor hedendaagse IT delivery teams en organisaties.

Laat je inspireren door onze ervaren trainers en maak impact met deze waardevolle kennis.

 

Terugblik TMAP pilots

Afbeelding 1.png

 

 

 

 

 

 

 

De “TMAP: Quality for cross-functional teams” training is al ruim een half jaar beschikbaar en wordt hoog gewaardeerd omdat het goed aansluit bij de actuele situatie in de IT met Agile, Scrum en DevOps teams. Deze training blijkt van toegevoegde waarde voor alle leden van teams, inclusief hun product-owners en agile coaches.

De “TMAP: High-performance quality engineering’’ training richt zich specifiek op mensen met een “engineering-rol” in het team en geeft verdieping m.b.t. onderwerpen als clean code, infrastructuren as code en unit testen, met daarnaast aandacht voor enkele meer geavanceerde testtechnieken en nog veel meer.

De “TMAP: Organizing built-in quality at scale” training geeft mensen in een organiserende rol, zoals agile coaches, scrum masters, testregisseurs, product-owners en kwaliteitsmanagers, verbreding m.b.t. hoe je quality engineering organiseert in een organisatie met meerdere teams. Daarbij wordt het scaled agile framework (SAFe®) als referentie gebruikt.

De examens worden georganiseerd door de wereldwijd bekende provider iSQI. De deelnemers zijn tevreden over deze nieuwe situatie en het aantal mensen met één of meer nieuwe TMAP certificaten neemt snel toe. Al met al het bewijs dat het vernieuwde TMAP aansluit bij een duidelijke behoefte.

Benieuwd naar de TMAP trainingen? Kom en maak het zelf mee!

- Doe mee

 

Security Testing Fundamentals

Afbeelding 2.png

 

 

 

 

 

 

 

Het beveiligen van applicaties en de data kan erg lastig zijn. Beveiligingslekken komen steeds vaker voor en kunnen grote schade aanrichten aan jouw bedrijf. Denk hierbij aan financiële en imago schade.  Met behulp van de Security Testing Fundamentals opleiding kunnen de beveiligingsproblemen worden voorkomen.

Deze tweedaagse hands-on opleiding, bestaande uit o.a. Application Security Awareness , Threat Modeling en Security testen geeft testende teamleden de kennis en de vaardigheden om al tijdens het ontwikkeltraject de meest voorkomende security risico’s af te dekken. Dit heeft als direct gevolg dat security issues eerder worden gevonden, de oplossingskosten lager zijn en het product sneller opgeleverd kan worden.

Benieuwd welke voordelen er nog meer zijn?

- Klik hier

 

VINT Symposium: The Reality Show

afbeelding 3.png

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen jaar werd de waarheid aan alle uitkanten uitgedaagd. Sommigen zeggen dat we de moord op de realiteit meemaken: de infocalyps van onze informatiesamenleving. Wij zeggen welkom op het VINT Symposium 2021:

De naam van het onderzoek dat VINT begin vorig jaar gestart is, is ‘Spelen met de Realiteit’. In deze steeds virtueler wordende wereld is het van belang onze relatie met de realiteit opnieuw te ijken. Met een nieuwe (synthetische) mediarevolutie op komst en iedereen thuis achter zijn scherm geplakt, is dat belangrijker dan ooit.

Reserveer alvast dinsdag 15 juni van 10.00 tot 13.00 uur in je agenda voor het VINT Symposium 2021. Schrijf je in voor dit gratis evenement en laat je inspireren.

- Aanmelden

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650