User profile #4

Biografie

Empowered by Expertise

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Jasper van den Udenhout, een gedreven IT-professional met een scherp oog voor kwaliteit en innovatie. Met ruim vier jaar ervaring bij Sogeti, een van de meest vooraanstaande IT-dienstverleners in Nederland, ben ik bezig met het optimaliseren van technologische processen bij onze klanten door middel van trainingen.

Mijn reis begon als Agile Test Engineer bij Achmea, waar ik gedurende twee jaar met toewijding werkte aan het verbeteren van hun testprocessen. Hier ontdekte ik de kracht van agile werken in de IT-wereld en legde ik de fundamenten voor mijn verdere groei binnen Sogeti.

Inmiddels ben ik al twee jaar actief als Manager van de Sogeti Academy, dat sinds 2006 bekend staat om het overbrengen van hoogwaardige technische kennis en expertise van onze professionals naar klanten en hun teams. Onze uitgebreide portfolio aan IT-trainingen, vormgegeven door praktijkspecialisten, staat garant voor up-to-date en relevante kennis. Onze trainers, werkzaam bij onze klanten, zijn in staat om theorie en praktijk naadloos te integreren, waardoor de trainingen een ongekende meerwaarde bieden.

Met een passie voor IT en een continue drang naar vooruitgang, sta ik klaar om samen met u te bouwen aan technologische oplossingen die uw organisatie naar nieuwe hoogten stuwen. Laten we de toekomst van IT vormgeven, stap voor stap.

Met vriendelijke groet,

Jasper van den Udenhout

Manager Sogeti Academy
Sogeti Nederland B.V.

Contact

Dial

Phone number: +31 88 660 6650

Stuur bericht