DYA Dag 2020

DYA Dag 2020 evenement

Aanmelden voor de DYA Dag

Wij nemen je op vrijdag 4 september van 10.00 tot 12.30 uur tijdens de DYA Dag online mee in de nieuwe visie op betekenisvolle architectuur. De DYA Dag krijgt daarmee een digitale wending en belooft, zoals je gewend bent, een interessante uitzending te worden! Meld je via deze pagina aan voor DYA Dag. Nog niet aangemeld? Doe dat direct!

Direct aanmelden!

Het thema: 'Sensemaking architecture'

In de complexe wereld van digitalisering, energietransitie en vele maatschappelijke vraagstukken is het een uitdaging voor organisaties om hun plek in de wereld te bepalen en realiseren. Hoe geef je betekenis aan al die factoren die tegelijkertijd inwerken op maatschappij en organisatie? Waar invloed op uitoefenen, waar iets mee doen, en wat naast ons neerleggen? Welke taal is geschikt om als architect de organisatie te helpen om deze vragen te beantwoorden?

Betekenisvolle architectuur

In de nieuwe visie van DYA staat centraal hoe we zinvol betekenis kunnen geven aan de complexiteit om ons heen. En dan komen we onvermijdelijk op concepten als ‘system of systems’, ‘sensemaking’, ‘value sensitivity’ en de chaostheorie. Naast als vanouds een aantal inspirerende sprekers uit praktijk en wetenschap, nemen we je tijdens de DYA Dag mee in de nieuwe visie op architectuur en hoe het nieuwe DYA de zingeving terugbrengt in de architectuur.

Programma

Om 10:00 uur starten we met het programma. Als vanouds nemen een aantal inspirerende sprekers uit praktijk en wetenschap, zoals Erik de Jongh, docent onderzoeker Geestelijke Zorg, Windesheim, Jeroen Broersma, Business Development, Madaster en Rogier van Hamburg, Chief Digital & Innovation Officer, Olympia, je mee om vanuit verschillende invalshoeken over betekenisgeving te vertellen. Daarnaast zullen Edzo Botjes en Hans Nouwens van Sogeti meer vertellen over onze nieuwe visie op architectuur: Sensemaking Architecture.  Meld je aan via onderstaande button.

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 4 september 2020 van 10.00 tot 12.30 uur
  • Locatie: Webinar, achter je eigen computer

Voor wie?

  • Architecten
  • Portfoliomanagers
  • Business- en IT management

Verder is de DYA Dag uitermate interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in enterprise architectuur, portfoliomanagers en business- en IT management.

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Rianne de Neef
Manager Sogeti Academy