5 redenen om nu in te schrijven voor High-performance quality engineering

Meisje sproeten links

5 redenen om nu in te schrijven voor High-performance quality engineering

Laat je overtuigen

Waarom zou je je voor de training TMAP®: High-performance quality engineering inschrijven die gepland staat op 15, 16 en 18 maart? Rianne geeft 5 overtuigende redenen! Laat je overtuigen of ga direct naar de training voor meer informatie en inschrijven.

Naar de training

Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. De nieuwe training “TMAP®: High-performance quality engineering” stelt professionals in staat deze operationele activiteiten uit te voeren. De training staat online gepland op 15, 16 en 18 maart. Maar waarom zou je je voor deze training inschrijven? 

1. Vernieuwing van TMAP

Er is een beweging gaande naar high performance IT delivery. Denk hierbij aan Scrum en DevOps. Met andere woorden: nieuwe manieren van het tot stand brengen van IT systemen. Cross-functionele teams worstelen met het leveren van de juiste kwaliteit in deze high performance IT delivery. Om dit te ondersteunen heeft Sogeti onlangs haar nieuwste boek in de TMAP-reeks gelanceerd; ‘TMAP: Quality for DevOps Teams’. Deze nieuwe toevoeging aan de TMAP-reeks een ‘boek’ noemen, doet eigenlijk tekort aan wat het is. Daarom spreken we van de ‘TMAP body of knowledge’. De training ‘High-performance quality engineering’ is gebaseerd op de ‘TMAP body of knowledge’ en ondersteunt in het streven naar kwaliteit en het beoefenen van Quality Engineering. 

2. Nadruk op performing

De training ‘High-performance quality engineering’ geeft antwoord op de vraag hoe kwaliteit gewaarborgd wordt in de snel veranderende IT-wereld. Deze training is voor alle mensen die werken in of met high-performance IT delivery teams die verantwoordelijk zijn voor of sterk betrokken bij quality engineering. Denk daarbij aan QA-professionals, testers en beheerders. Andere relevante rollen zijn business analisten, product owners, ontwikkelaars, gebruikers, scrum masters, agile coaches en release train engineers. Het gaat dus om de mensen die het daadwerkelijk gaan doen, vandaar ‘performance’ in de titel van de training. 

3. Gevorderde technieken

Basis testontwerptechnieken zoals ‘paden en beslispunten’ en ‘grenswaardeanalyse’ zijn bij iedereen met een testrol wel bekend. In de training ‘High-performance quality engineering’ worden de ingewikkeldere testontwerptechnieken behandeld. Denk daarbij aan de elementaire vergelijkenentest, ideaal voor het gedetailleerd testen van functionaliteit met pseudo-code als basis. Of de datacombinatietest, een veelzijdige techniek voor het testen van de functionaliteit op zowel detailniveau als overkoepelend systeemniveau. Tijdens de training leer je hoe je dit kan toepassen in agile omgevingen.  

4. Mutation testing

Tijdens de training wordt mutatietesten, oftewel het testen van de test, behandeld. Hiermee wordt de aandacht verschoven van op welke manier wat getest moet worden, naar wat nu eigenlijk de kwaliteit van de testen is. De training leert je meer over wat dit inhoudt en hoe je dit aanpakt 

5. Korting

De op 15, 16 en 18 maart online gepland training ‘High-performance quality engineering’ betreft een pilot. Dit betekent dat we je na afloop vragen wat je van de training vond en op welke punten we de training zouden kunnen verbeteren. Om deze reden ontvang je met kortingscode “pilot” maar liefst 30% korting op de trainingsprijs

Meer informatie en inschrijven

Overtuigd of bijna overtuigd? 

Naar de training

Kan ik je helpen?

Jasper van den udenhout
Manager Sogeti Academy
Phone number: +31 88 660 6650